Logga in
Sök Dela Skriv ut

Nyheter - Ny serie tryckluftsfilter!

Ny serie tryckluftsfilter!

Ny serie tryckluftsfilter från SPX/Deltech

Kompauto lanserar en ny filterserie från SPX/Deltech som optimerar energieffektiviteten och kostnadsbesparingen i tryckluftsanläggningar.

 

Modell NG, den nya serien tryckluftsfilter har en unik design på filterelementen för minimalt tryckfall och maximal effektivitet. Denna optimering uppnås genom den patenterade Venturi-Wave™ designen av filterelementets topp vilken möjliggör att tryckluften passerar genom filtret närmast turbulensfritt. Filtrets veckade duk, med hela 96% aktiv filteryta, reducerar tryckfallet med upp till 50% jämfört med konventionella filterelement. Filterhuset har en inbyggd varningsfunktion som larmar om tryck fortfarande finns kvar i filtret när det ska öppnas, vilket är en trygghet för tekniker som utför service på filtret. Filtren finns med 5 olika filtreringsgrader och har färgade filterelement för enklare identifiering av reningsgrad och samtliga material är silikonfria.

 

SPX/Deltech marknadsförs i Skandinavien via Kompauto Nordic AB för den svenska marknaden och Kompauto Norway AS för den norska marknaden. www.kompauto.com